2020-06-04 12:56
Gladius Kirkkonummi ry

KESÄN JÄSENKIRJE

Gladiuksen toiminta on nyt kesäkuun vielä poikkeuksellisen hiljaista, mutta heinäkuussa lapsilla 5-vuotiaasta alkaen on mahdollisuus osallistua rantauimakouluun!
Rantauimakoulut järjestetään Kirkkonummen Syväjärven uimarannalla heinäkuussa ajalla 6.7-15.7 aamuisin klo 10.00 ja 10.45. Uintikertoja lapsille tulee yhteensä kahdeksan kertaa. Ilmoittautuminen rantauimakouluun on alkanut!
Lisäksi ennen varsinaisen syyskauden aloitusta järjestämme kaksi uimakoulua uimahallin opetusaltaassa, heti hallin avauduttua eli 27.7 alkaen.
Nämä kaksi kurssia toteutetaan myös intensiivi muotoisesti eli päivittäin kahdeksan päivän ajan. Lisätiedot näistä uimakouluista löytyy ensi viikon lopulla myClub-palvelusta, josta löytyy myös ilmoittautuminen rantauimakouluun.

Syyskauden toiminnasta saatte lisätietoa vielä ennen Juhannusta , kunhan olemme saaneet Kirkkonummen kunnalta toimintaohjeet korona-epidemian vaikutuksista syksyn kurssien käytänteisiin.

Otattehan seurantaan seuramme Facebook-sekä Instagram- tilit, siellä ilmoittelemme myös kesän mahdollisisita muista tempauksista, joita on kehitteillä ;)

Lisätiedot ja kysymykset kursseista: seurakoordinaattori@gladius.fi

Aurinkoa kesään ja nautitaan luonnon vesien suomista vesiliikunta mahdollisuuksista!